Vitalis_bedrifthelsetjeneste

Medlemsregistrering

For pasienter som ønsker en fastere tilknytning til Vitalisklinikken anbefaler vi medlemskap hos klinikken vår. Dette skyldes at det er stor interesse for vårt behandlingstilbud, og vi ønsker å sikre at våre faste medlemmer går foran andre. Barn (t.o.m 15 år) av medlemmer tilbys medlemskap til 1/2 pris.
Som Vitalismedlem vil du bli prioritert for svar på din henvendelse, og vi garanterer deg kortest mulig ventetid på behandling hos oss. Når du er medlem har du mulighet for en gratis helsesjekk hos lege hvert år. Vi vil også forsøke å gi deg prioritet hos våre samarbeidspartnere. Andre medlemsfordeler er rimeligere legetime og rabatt hos alle behandlere ved klinikken, m.m. Du vil også få oppdatert medlemsinformasjon direkte til din e-post.

Når du har sendt inn medlemsregistreringsskjema, vil du umiddelbart motta en bekreftelses-Epost, her finner du detaljer om videre steg i medlemsregistreringen din. Ellers finnes det meste av informasjon på nettsiden, har du noen spørsmål er det bare å kontakte oss.

Medlemsregistrering