Lill Cathrine Ekra

Lill Cathrine er familieterapeut hos oss. Hun har en master i barnevern og grunnfag i sosiologi. I tillegg har hun videreutdanning i relasjon nettverksterapi. Hun har også flere kurs innen HMS, PMTO, foreldreveiledning, parterapi, sinnemestring, vold, overgrep, rus, relasjons-kompetanse, konflikthåndtering, traumeforståelse og mer i det familieterapeutiske området. I tillegg til å jobbe ved Vitalisklinikken finner du Lill Cathrine som seniorrådgiver ved statens barnehus ved Politiet i Troms. Hun har tidligere jobbet på Familievernkontoret, i kommunalt barnevern, på NAV og har vært foreleser ved UiT.

 

Ekra har lang erfaring med å snakke med mennesker i ulike livssituasjoner og kan tilby kompetanse innen:

· Individuell samtaleterapi

· Familieterapeutiske samtaler

· Foreldreveiledning ovenfor barn

· Parterapi

· Støttesamtaler for å bedre dine relasjoner og tillitt til omgivelsene

· Personlig veiledning over dine ressurser og muligheter

 

 


Åsne Lindahl

Åsne er utdannet psykolog ved Universitet i Tromsø i 2016- Hun er spesialist i barne- og ungdomspsykologi, med fordypning i rus og avhengighet. Hun har lang erfaring som terapeut, og har jobbet mye med individualterapi hos voksne. I tillegg har hun erfaring med terapi rettet mot barn og ungdom. Åsne har jobbet mye med tema innenfor angst, depresjon, selvkritikk, traumer, uro, eksistensielle tema, relasjonelle utfordringer m.m. Hun er opptatt av å møte klientene sine med varme og empati, og ønsker at klientene skal føle seg trygg og forstått i samtale med henne.


Ragnvald Kanebog

Ragnvald har ca 20 års erfaring innen HMS, og har de siste årene jobbet på Melkeøya i Hammerfest. Mer informasjon kommer.


Tove Karin Norheim

Tove Karin Norheim har arbeidet i helsesektoren i over 20 år og ble offentlig godkjent sykepleier i 1996. Siden det har hun arbeidet på medisinsk avdeling ved UNN Harstad, i hovedsak med pasienter som har hjertesykdom, mage/tarmsykdom og nyresykdom.

Read more


Frøydis Solvang

Frøydis kommer opprinnelig fra Lødingen. Hun er utdannet naprapat ved Scandinavian College of Manuell Medicin, Naprapathögskolan i Stockholm (www.nph.se).

Read more


Arne Johan Norheim

Arne Johan Norheim var utdannet sykepleier i 1986 og tok medisinsk embetseksamen i 1996. Han har akupunkturutdanning fra Svenska akupunkturskolan og Norsk akupunkturskole.

Read more


Trond Ellingsen

Trond  er opprinnelig fra Målselv og ble uteksaminert fra universitetet i Tromsø i 1986. Han jobbet som  almenpraktiserende lege i to år før  han i 1990 startet med kirurgi ved sykehuset i Hammerfest.

Read more


Gunn Anita Vasshaug

Gunn Anita Vasshaug er operasjonssykepleier og kosmetisk sykepleier. Hun er autorisert via Galdermas autorisasjons program. Hun gir behandling med med Restylane (filler) og Botox.

Gunn Anita arrangerer gjerne uforpliktende og gratis demokveld/kundekveld for de som er interessert i dette, enten alene eller sammen med flere. Konsultasjoner for vurdering av behandling, eller samtale, er uforpliktende og gratis!

Kontaktinfo: Mobil: 970 94945. E-post: g-vassh@online.no. Ta kontakt direkte med Gunn Anita, gjerne på sms, for nærmere avtale.


Heine Andreassen

 

Heine er bedriftslege og spesialist i allmennmedisin. For tiden er han i spesialisering i Arbeidsmedisin. Spesialist i muskel-/skjelettmedisin. Basic exam muskel-/skjellettultralyd. Sjømannslege, petroleumslege, dykkerlege og flylege klasse 2.

Read more


Merete Halsebø

Merete  er  Vitalisklinikkens daglige leder. Hun er av utdannelse akupunktør MAF (Medlem av Akupunkturforeningen) og bedrifts-sykepleier. Hun har drevet egen praksis i Vadsø siden 1995. I 2009 flyttet Merete tilbake til hjembyen Harstad. I sentrum av byen har hun drevet Meridian Akupunktur frem til åpningen av Vitalisklinikken.

Read more