Ragnvald Kanebog

Ragnvald har ca 20 års erfaring innen HMS, og har de siste årene jobbet på Melkeøya i Hammerfest. Mer informasjon og bilde kommer.


Tove Karin Norheim

Tove Karin Norheim har arbeidet i helsesektoren i over 20 år og ble offentlig godkjent sykepleier i 1996. Siden det har hun arbeidet på medisinsk avdeling ved UNN Harstad, i hovedsak med pasienter som har hjertesykdom, mage/tarmsykdom og nyresykdom.

Read more


Frøydis Solvang

Frøydis kommer opprinnelig fra Lødingen. Hun er utdannet naprapat ved Scandinavian College of Manuell Medicin, Naprapathögskolan i Stockholm (www.nph.se).

Read more


Arne Johan Norheim

Arne Johan Norheim var utdannet sykepleier i 1986 og tok medisinsk embetseksamen i 1996. Han har akupunkturutdanning fra Svenska akupunkturskolan og Norsk akupunkturskole.

Read more


Trond Ellingsen

Trond  er opprinnelig fra Målselv og ble uteksaminert fra universitetet i Tromsø i 1986. Han jobbet som  almenpraktiserende lege i to år før  han i 1990 startet med kirurgi ved sykehuset i Hammerfest.

Read more


Gunn Anita Vasshaug

Sykepleier, kosmetisk sykepleier

Gunn Anita er født i Fredrikstad, men oppvokst i Harstad. Nærmere bestemt i Ervik. Hun har nesten 20 års allsidig erfaring fra ulike etater i Harstad kommune – før hun i 2006 ble ferdig med sin bachelor i sykepleie.

Read more


Heine Andreassen

 

Heine er Spesialist i allmennmedisin. For tiden er han i spesialisering i Arbeidsmedisin. Spesialist i muskel-/skjelettmedisin. Basic exam muskel-/skjellettultralyd. Sjømannslege, petroleumslege, dykkerlege og flylege klasse 2.

Read more


Merete Halsebø

Merete  er  Vitalisklinikkens daglige leder. Hun er av utdannelse akupunktør MAF (Medlem av Akupunkturforeningen) og bedrifts-sykepleier. Hun har drevet egen praksis i Vadsø siden 1995. I 2009 flyttet Merete tilbake til hjembyen Harstad. I sentrum av byen har hun drevet Meridian Akupunktur frem til åpningen av Vitalisklinikken.

Read more


Hallvard Fjelltun

Hallvard Fjelltun er utdannet i Tromsø, han var ferdig cand. med. 2005. Etter Turnus i Volda og Gryllefjord startet han på Kvinneklinikken UNN Tromsø 2007.

Read more


Lise Sparr Hegna

Lise var ferdig sykepleier i 2003 og jobbet på Ullevål sykehus frem til 2008. I 2009 tok hun jordmorutdannelse ved universitetet i Tromsø. Lise har jobbet som jordmor ved fødeavdelingen  UNN Harstad siden dette. Lise holder nå på med utdanning i babymassasje.