Åpningstider Påsken 2024

I «den stille uke» er mandag og tirsdag vanlige arbeidsdager hos oss. Onsdag 27.mars er det kun e-post som blir besvart. Dere kan anse klinikken som stengt den dagen.

Vi ønsker alle en riktig fin påske.


40 times kurs for verneombud

Kursets målgruppe er verneombud, medlem i arbeidsmiljøutvalg, eller andre med HMS-ansvar i bedriften. Kurset oppfyller arbeidsmiljølovens krav til opplæring av ansatte med slike verv.  Vi anbefaler også dette kurset til ledere.

 

Kurset går over 3 dager i tillegg til e-læring, og følgende emner blir gjennomgått:  

 •         Lover og forskrifter som regulerer HMS-arbeidet 
 •         De ulike aktørene i HMS-arbeidet 
 •         Systematisk HMS-arbeid 
 •         Fysiske og psykiske arbeidsmiljøfaktorer 
 •         Ergonomi/ forebygging av belastningsrelaterte helseplager 
 •         Nærværs/-sykefraværsoppfølging/ Inkluderende Arbeidsliv  
 •         Risikovurdering og ulykkesforebygging 
 •         Arbeidsmedisin- livsstil og arbeidshelse 

Det vil også bli gitt oppgaver imellom kursdagene.

 


Sommeren 2023

På grunn av ferieavvikling vil vi ha endrede åpningstider fra og med uke 29 til og med uke 31.

I uke 29 er klinikken åpen mandag til torsdag kl. 09.00-14.30, det er stengt på fredag. Telefonen er åpen 09.30-13.30 mandag-torsdag, bortsett fra i lunsjen mellom 11.30 og 12.00

I uke 30, 31 og 32 er klinikken åpen mellom 08.00 og 15.00 mandag til torsdag. Fredager har vi stengt. Telefonen er åpen mellom 09.00 og 13.00 mandag til torsdag bortsett fra i lunsjen mellom 11.30 og 12.00. Husk at det er lettest å få tak i oss ved hjelp av e post. post@vitalisklinikken.no. God sommer.

 


AKAN

Vi kan delta i bedriftens rus- og spillavhengighetsforebyggende arbeid. Dette kan være i form av;

 • deltagelse i møter/ AKAN-utvalg
 • ved utarbeidelse av rutiner og prosedyrer
 • undervisning av ansatte og ledelse
 • oppfølging av ansatte med denne type problematikk

Ragnvald Kanebog

Ragnvald har ca 20 års erfaring innen HMS, og har de siste årene jobbet på Melkeøya i Hammerfest. Mer informasjon kommer.


Tove Karin Norheim

Tove Karin Norheim har arbeidet i helsesektoren i over 20 år og ble offentlig godkjent sykepleier i 1996. Siden det har hun arbeidet på medisinsk avdeling ved UNN Harstad, i hovedsak med pasienter som har hjertesykdom, mage/tarmsykdom og nyresykdom.

Read more


Frøydis Solvang

Frøydis kommer opprinnelig fra Lødingen. Hun er utdannet naprapat ved Scandinavian College of Manuell Medicin, Naprapathögskolan i Stockholm (www.nph.se).

Read more


Arne Johan Norheim

Arne Johan Norheim var utdannet sykepleier i 1986 og tok medisinsk embetseksamen i 1996. Han har akupunkturutdanning fra Svenska akupunkturskolan og Norsk akupunkturskole.

Read more


Heine Andreassen

 

Heine er bedriftslege og spesialist i allmennmedisin. For tiden er han i spesialisering i Arbeidsmedisin. Spesialist i muskel-/skjelettmedisin. Basic exam muskel-/skjellettultralyd. Sjømannslege, petroleumslege, dykkerlege og flylege klasse 2.

Read more


Merete Halsebø

Merete  er  Vitalisklinikkens daglige leder. Hun er av utdannelse akupunktør MAF (Medlem av Akupunkturforeningen) og bedrifts-sykepleier. Hun har drevet egen praksis i Vadsø siden 1995. I 2009 flyttet Merete tilbake til hjembyen Harstad. I sentrum av byen har hun drevet Meridian Akupunktur frem til åpningen av Vitalisklinikken.

Read more