Jordmortjeneste

Jordmødrene Kathrine Holm Lamo og Lise Sparr Hegna driver privat jordmortjeneste på Vitalisklinikken. Deres mål er å gi deg den oppfølgingen du ønsker og har behov for. Vi vet at mange gravide ønsker å komme tidlig til jordmor, og dette har vi kapasitet til. Lise og Kathrine  tilpasser kontrollene til den enkelte både med innhold og antall. De er opptatt av at den gravide skal føle seg sett og hørt, og selvfølgelig også godt tatt vare på gjennom sin graviditet og barseltid.

Fødselsforberedende samtale: Noen ganger har man behov for å forberede seg litt ekstra til fødsel. Det kan være i forhold til avslappingsmetoder, pusteteknikk og visualisering.
Vi holder kurs for deg og din partner i det å forberede seg til fødsel og barseltid.

Svangerskapskonsultasjoner: Ta kontakt for svangerskapskonsultasjon. Vi setter av god tid til deg, slik at du skal få best mulig oppfølging i svangerskapet.

Ammespørsmål: Amming er ikke en vitenskap. Av og til kan man likevel trenge litt ekstra veiledning. Vi tilbyr forberedende samtale og oppfølging i ammeperioden.

Akupunktur til gravide: Søvnmangel, urolige bein, og kvalme er vanlige svangerskapsplager. Likeså er det mange som trenger avspenning. Akupunktur kan være et godt hjelpemiddel.

Babymassasje: Babymassasje er et fantastisk verktøy for mor-barn kontakt. Her kan du lære deg massasje til babyene utviklet fra bl.a India. Babymassasje læres bort i kurs som går over 5 uker med en kursdag i uken.