Kosmetiske injeksjoner

Gunn Anita Vasshaug er operasjonssykepleier og kosmetisk sykepleier. Hun er autorisert via Galdermas autorisasjons program. Hun gir behandling med med Restylane (filler) og Botox.

Gunn Anita arrangerer gjerne uforpliktende og gratis demokveld/kundekveld for de som er interessert i dette, enten alene eller sammen med flere. Konsultasjoner for vurdering av behandling, eller samtale, er uforpliktende og gratis!

Kontaktinfo: Mobil: 970 94945. E-post: g-vassh@online.no. Ta kontakt direkte med Gunn Anita, gjerne på sms, for nærmere avtale.

Botox injiseres i en spesifikk muskel i for eksempel ansiktet, og da blokkeres nervesignalene til den spesifikke muskelen. Behandlingen gjør at for eksempel sinnarynken blir mindre synlig.

Vanlige områder å behandle i ansiktet er panne, glabellalinjer (sinnarynke) og kråketær (ved siden av øynene).

Botox kan også brukes i medisinsk sammenheng, for eksempel for å forebygge og behandle armhulesvette, kjevespenning og tanngnissing. Det har vist seg at en av tilleggseffektene kan være forebygging og behandling av enkelte typer spenningshodepine og migrene.

Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som ”The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien. At det er trygt å bruke understøttes av omfattende og solid klinisk dokumentasjon. Restylane produktene leveres både med og uten bedøvelse.

Tillit og trygghet er viktig. I Norge er det alltid godkjente, autoriserte behandlere som jobber med Restylane. Behandler skal ved konsultasjon og behandling ALLTID bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med original Restylane. Autorisasjonen innebærer også at behandleren har omfattende opplæring og support av Galderma og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene.

Huden forandres etter hvert som vi blir eldre. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og dermed bidrar til å fukte huden innenfra, skape fylde og struktur. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren og kollagen og elastinfibrer brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og aldringstegn som linjer og rynker begynner å dukke opp.

Kliniske studier viser at Restylane hjelper kroppen til selv å øke produksjonen av kollagen, og kan således virke forebyggende på aldringsprosessen.

Restylane finnes i flere varianter som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt. Autorisert behandler vil, i samarbeid med deg, velge det produktet som passer deg og din hudtype best.

Linjer og rynker
Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men noen ønsker at disse skal være mindre synlige. Restylane bidrar til at linjer og rynker på en naturlig måte minskes og glattes mer ut. Det er viktig at du beholder ditt naturlige utseende.

Ansiktskonturering og volum
Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet. Restylane gjenoppretter raskt og enkelt volum i de mest utsatte områdene. Restylane kan også gi deg en mer definert hake eller mer markerte kinnben.

Hudforyngelse – Forbedre hudens spenst og struktur
Restylane Skinboosters er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden i flere omganger, øker Restylane Skinboosters fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Skinboosters forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan blant annet brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.

Lepper
Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Restylane har spesialdesignedede produkter for lepper. Restylane Kysse gjør leppene mykere, og har varighet opptil 6 mnd.

Bedøvelse
Ettersom alle opplever smerte forskjellig, leveres Restylane både med og uten innebygd bedøvelse, noe som kan føles betryggende. Det finnes også bedøvelseskrem som kan være et bra alternativ for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.

Resultat
Resultatet av kun én behandling er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil et år (avhenger av behandlingsområde). Med oppfølgingsbehandling i løpet av 6-9 måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten av Restylane vare i inntil 18 måneder. Etter en leppebehandling kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter ca 6 måneder.

Reaksjoner
Injeksjoner med Restylane kan forårsake mindre lokale reaksjoner. Det er vanlig at man blir litt rød, hoven, øm eller at det klør. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av én til to dager. Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger. I forkant av hver behandling bør du alltid diskutere ulike typer behandling og opplyse om sykdommer du har hatt tidligere. Behandleren kan også gi deg mer informasjon om eventuelle reaksjoner.