På grunn av Covid 19 pandemien har vi i en periode drevet drevet klinikken med veldig sterke begrensninger. Fra 20.april åpner vi opp for en mer normalisert drift med forsterkede smitteverntiltak.

Helsedirektoratet kom 19.april med en nasjonal veileder for smittevernfaglig forsvarlig drift i helsevirksomheter med en til en kontakt. Vi klarer med god margin å etterleve denne veilederen.

Hvis du har luftveissymptomer eller er omfattet av karantenebestemmelsene må du IKKE komme på klinikken. Ta kontakt på e-post, telefon eller sms så skal vi prøve å hjelpe dere på annet vis.

På venterommet hos oss er det mulighet for å vaske hender og det er håndsprit tilgjengelig. Vi vil at du vasker hendene før du skal inn til lege eller behandler og etter du er ferdig hos oss. «Rene hender inn og rene hender ut».

Vi rengjør kontaktflater som dørhåndtak og kortautomat flere ganger daglig. Kaffemaskinen er stengt og det er ikke ukeblader tilgjengelig på venterommet for tiden.

Vi har et romslig venterom. Vi legger likevel tilrette for at det ikke skal være så mange på venter i gangen. Det er god nok plass til at man kan sitte med anbefalt avstand.

Hvis du ønsker time hos lege eller psykolog som telefontime er det muligheter for dette.

Vi håndhilser ikke lenger men et smil skal du få, hjertelig velkommen til oss.