Ansatt14Gunn Anita Vasshaug er kosmetisk sykepleier og er autorisert via Galdermas autorisasjons program (Galderma er et av verdens største dermatologiske selskap). Hun setter kosmetiske injeksjoner med Restylane og Azzalure (Botox). Mange er, forståelig nok, skeptisk til denne type behandling, og/eller vet lite om hva dette er og hvordan det virker. Likeså hvilke resultater en kan forvente. Gunn Anita arrangerer derfor demokveld/kundekveld for deg og noen venninner eller kollegaer, dersom dere ønsker å være flere sammen. Dette er en gratis og uforpliktende konsultasjon for alle som er til stede. Tar gjerne en uforpliktende, gratis konsultasjon for deg alene også.

Kontaktinfo: Mobil: 970 94945. E-post: g-vassh@online.no. Tlf.Vitalisklinikken. 770 30000

Hva er Azzalure? (Botulinum Toxin Type A, Botox)

Azzalure er et botulinumtoxin, et naturlig forekommende protein produsert av en bakterie som heter Clostridium botulinum. Når et botulinumtoxin som Azzalure (eller Botox) injiseres i en spesifikk muskel i for eksempel ansiktet, blokkeres nervesignalene til akkurat den muskelen. Et par måneder etter behandlingen kan ikke nerven kommunisere med muskelen, noe som gjør at den ikke kan bevege seg, og den behandlede rynken kan minskes eller bli borte.

Azzalure kan også brukes i medisinsk sammenheng, for eksempel for å forebygge og behandle armhulesvette, kjevespenning og tanngnissing. Det har vist seg at en av tilleggseffektene kan være forebygging og behandling av enkelte typer spenningshodepine og migrene.

Hvilket resultat kan forventes?

Når en muskel slapper av etter behandling med Azzalure, vil huden rundt området se glattere ut med færre rynker. Det er viktig å merke seg at det kun det området som behandles som forandres. Resten av ansiktet kan du naturligvis bevege som vanlig. Du vil fortsatt kunne både le og myse, bare med færre rynker i huden omkring det behandlede området. Vanlige områder å behandle i ansiktet er; Pannerynker, glabellalinjer (sinnarynke) og kråketær (ved siden av øynene).

I ukene etter behandlingen, oppfatter de fleste til og med at linjene og rynkene ved det behandlede området glattes ut og er mindre fremtredende.

Sinnarynker 1  Svette 1

Hva er Restylane? 

Restylane® produseres av legemiddelselskapet Galderma. Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme leppene og framheve konturer. Det finnes også en variant som forbedrer hudens spenst og tone. Restylane består av hyaluronsyre (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, og regnes i dag som ”The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien. At det er trygt å bruke understøttes av omfattende og solid klinisk dokumentasjon.

Alle Restylane produktene leveres både med og uten innebygget bedøvelse.

Les mer på: www.restylanenorge.no eller www.restylane.no

Lyst til å prøve Restylane?

Tillit og trygghet er alfa og omega. I Norge er det alltid godkjente, autoriserte behandlere som jobber med Restylane. Behandler skal ved konsultasjon og behandling ALLTID bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med original Restylane. Autorisasjonen innebærer også at behandleren har omfattende opplæring og support av Galderma og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene.

Hvorfor trenger jeg Restylane?

Huden forandres etter hvert som vi blir eldre. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og dermed bidrar til å fukte huden innenfra, og skape fylde og struktur. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren, og kollagen og elastinfibrer brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og aldringstegn som linjer og rynker begynner å dukke opp.

Restylane, som ligner kroppens egen hyaluronsyre, kan injiseres og dermed tilføre ny, frisk hyaluronsyre, slik at aldringstegn du ikke ønsker dempes eller glattes ut.

Kliniske studier viser også at Restylane hjelper kroppen til selv å øke produksjonen av kollagen, og kan således virke forebyggende på aldringsprosessen.

Hva kan Restylane gjøre for meg?

Restylane finnes i flere varianter som på forskjellige måter framhever eller forbedrer utseendet ditt.Autorisert behandler vil, i samarbeid med deg, velge det produktet som passer deg og din hudtype best.ansikt 1

Glatte ut linjer

Linjer og rynker kan gi ansiktet karakter og personlighet, men ikke alle rynker er like flatterende. Restylane glatter ut linjene på en rask, enkel og trygg måte. Resultatet er naturlig, slik at du fortsatt beholder ditt eget utseende.

Ansiktskonturering og volum

Med årene mister ansiktstrekkene sin rundhet. Restylane gjenoppretter raskt og enkelt volum i de mest utsatte områdene. Restylane kan også gi deg en mer definert hake eller mer markerte kinnben.

Hudforyngelse – Forbedre hudens spenst og struktur

Restylane Skinboosters er en prisbelønnet og anerkjent skjønnhetsbehandling som gir huden glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden i flere omganger, øker Restylane Skinboosters fuktbalansen og gir huden bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Skinboosters forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan blant annet brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals, utringning og hender.

Skape fyldigere lepper

Leppene er ansiktets midtpunkt, og får ofte mye oppmerksomhet. Restylane har pr. nå to spesialdesignede produkter for lepper. Restylane Lip Volume er spesielt utviklet for å skape fyldigere lepper, mens Restylane Lip Refresh/Emervel gir fuktighet, mer definerte leppekonturer og en mer markert amorbue på en naturlig måte.

Begge produktene gjør leppene uimotståelig myke, og med lang varighet (opptil 6 mnd).

Må jeg ta bedøvelse?

Ettersom alle opplever smerte forskjellig, leveres Restylane både med og uten innebygd bedøvelse, noe som kan føles betryggende. Det finnes også bedøvelseskrem som kan være et bra alternativ for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.

Hvor lenge er effekten av Restylane synlig?

Resultatet av kun én behandling er synlig umiddelbart, og kan vare i inntil et år (avhenger av behandlingsområde). Med oppfølgingsbehandling i løpet av 6-9 måneder etter din første behandling, kan den synlige effekten av Restylane vare i inntil 18 måneder.

Etter en leppebehandling kan det være behov for oppfølgingsbehandling etter ca 6 måneder.

Hvordan vil jeg se ut rett etter behandlingen?

Siden behandlingen er rask og ikke medfører kirurgi, kan du uten større problemer gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen, men du må regne med enkelte reaksjoner knyttet til injeksjonen. Det er vanlig at man blir rød, hoven, øm eller får kløe i det behandlede området. Slike reaksjoner forsvinner normalt av seg selv i løpet av én til to dager. Etter en leppebehandling kan du være hoven noe lenger. Andre reaksjoner kan i sjeldne tilfeller vare i inntil to uker. Du bør alltid diskutere eventuelle behandlinger og sykdommer du har hatt tidligere med behandleren din på forhånd.

Behandleren kan også gi deg mer informasjon om eventuelle reaksjoner.