Ved behov setter vi opp tverrfaglige konsultasjoner med fysioterapeuter som har spesialkompetanse innenfor det samme fagområdet for en enda bredere vurdering og mer spesialisert behandling. Vi tar i mot alle pasienter med muskel- og skjelettplager. Vår spesialitet er å diagnostisere og behandle lokaliserte muskel-/skjelett-lidelser alene eller å skille mellom flere samtidige tilstander. I hovedsak undersøker vi med klinisk provoserende tester for å gjenskape de plagene pasienten har. Vi supplerer med ultralyd og eventuelt diagnostiske injeksjoner med lokalbedøvelse.

Ved behov kan vi henvise videre til kirurg, revmatolog, mer avansert bildediagnostikk som MR, CT og andre undersøkelser. Vi utfører avanserte ultralyd-veiledede behandlinger som injeksjoner i de fleste ledd, slimposer, i senefester, rundt nerver, rundt sener, i leddbånd med mere. Vi kan også utføre kalkskyllinger i sener og smøring av slitte ledd med hyaluronsyre.

Vi gir også råd om andre behandlingsformer som tverrfriksjonsmassasje, trykkbølgebehandling, mobilisering, manipulasjon, traksjon, McKenzie-øvelser og eksentrisk trening.Her er en liste over mange av de tilstandene vi kan oppdage og behandle (se ordliste nederst):