Vitalis_bedrifthelsetjeneste

Medlemsfordeler

Vi strekker oss langt for å gi våre medlemmer ekstra service. Nedenfor ser du noen av fordelene med å være medlem hos oss. Hvis du ønsker å bli medlem hos oss betaler du inn en årlig medlemsinnbetaling på 1775,- for 12 måneder. Barn (t.o.m. 15 år )av medlemmer tilbys medlemskap til halv pris.

Prioritert behandlingstime

Det er viktig for oss at medlemmer skal få time så fort som mulig, både hos lege og hos øvrige behandlere på klinikken. Våre medlemmer prioriteres alltid foran ikke medlemmer.

Rabatt ved Vitalisklinikken

Som medlem får du 10 % rabatt på behandlingstime ved klinikken. Dette gjelder både lege og de øvrige terapeutene ved klinikken. Vi gjør oppmerksom på at rabatten ikke gjelder timer hos våre spesialister (ortoped, gynekolog og kirurg). Rabatten gjelder heller ikke forbruksmateriell og medisiner brukt i behandling. Det gis heller ikke rabatt på bruk av ultralyd.

En gratis legetime i året

Som Vitalismedlem har du mulighet for en gratis 15 minutters legetime i året. Summen dette tilsvarer kan eventuelt trekkes fra en lengre legetime.

Gratis utskrift av prøvesvar

Hvis du ønsker det får du utskrift av prøvesvar tilsendt uten ekstra kostnad.

Månedens bursdagsbarn

Blant våre medlemmer trekker vi hver måned ut et gavekort på 400.- til en av våre medlemmer som har bursdag den måneden.

Medlemsinformasjon

Vi holder våre medlemmer oppdatert om hva som skjer i klinikken. Informasjonen kan komme som, e-post, SMS, nyhetsbrev og via vår hjemmeside.

Rabatt på bøker

Vi gir deg 50% rabatt på våre bøker om alternativ medisin.

Rabatter og fordeler hos våre samarbeidspartnere

 • Klikk på navnene for mer informasjon

 • TreniToscana

  Kjersti O. Sæther er lege og står bak TreniToscana. TreniToscana er en interessant nytenkning innen området helse/velvære, rekreasjon og rehabilitering. TreniToscana tilbyr turer for deg som ønsker en kickstart for å komme i bedre form, og som ønsker å kombinere dette med italiensk landskap, mat og kultur.
   Vitalisklinikken er også innovativ og nytenkende og har etablert samarbeid med TreniToscana. Vitalisklinikken vil kunne gi våre medlemmer og deltagere i våre livsstilsgrupper tilbud om et treningsopphold i sosialt fellesskap i hjertet av Toscana.
   Vårt samarbeid strekker seg over flere områder. Vitalisklinikken vil kunne gjennomføre helseoppfølging for utsatte grupper (diabetes, adipositas, hypertensjon) før deltagelse ved TreniToscana. Vitalisklinikken vil sammen med TreniToscana også gjennomføre undervisning i våre livsstilsgrupper (kosthold, helse, treningslære). I et utvidet samarbeid tar vi også sikte på å etablere både lokale treningsgrupper samt treningsgrupper som forberedelse til treningsopphold i Toscana
   Vitalisklinikken sine medlemmer og kursdeltagere vil oppnå 20% rabatt i påmeldingsavgift til treningsopphold hos TreniToscana.
   Les mer på: www.trenitoscana.no
 • Universitet i Tromsø/NAFKAM

  Vitalisklinikken AS er partner overfor Nasjonalt forskningssenter for komplementær og alternativ medsisin (NAFKAM) ved Universitet i Tromsø. Deltagelse i forskning vil videreutvikle kompetansen i klinikken og komme pasientene til gode. Følg med på nettsidene for å lese om prosjektene. Arne Johan Norheim har vært tilknyttet NAFKAM siden 2001, og er for tida ansatt som seniorforsker ved det medisinske fakultet. Han disputerte i januar 2005 for Dr Philos-graden med avhandlingen: "Acupuncture in health care - attitudes to, and experience with acupuncture in Norway" (NAFKAM skriftserie nr.1). Vitalisklinikken er involvert i forskning på flere områder. Arne Johan Norheim er prosjektleder for en studie på effekt av akupunktur ved svangerskapskvalme, og er også involvert i forskning på akupunktur ved postoperativ kvalme, og akupunktur ved plager i overgangsalder. I tillegg er han involvert i medisinsk vurdering av eksepsjonelle sykdomsforløp, samt kreftpasienters bruk av alternativ medisin. Videre er Merete Halsebø involvert i forskning omkring effekten av akupunktur hosbrystkreftpasienter som får cellegiftbehandling. Vitalisklinikken er også involvert i forskning på integrert behandling og vil gjennomføre en samhandlingsstudie som ser på samarbeid mellom såkalt ulike behandlinger og behandlingskulturer. Vitalisklinikken vil også gjennomføre registrering pasientens erfaringer ved å benytte et senter for integrert behandling.
 • spaSpa

  I 2005 realiserte Kjersti Mikkelborg og Turid Mikkelborg en drøm om et spasenter i nord, basert på mange års erfaring i bransjen. I deres nye spa kan du nyte den helt spesielle stemningen og atmosfæren som er spaSpas varemerke.
  Ta en titt på deres hjemmeside!
 • Brillehuset Harstad

  Brillehuset Harstad har en optisk forretning i Harstad sentrum og en på Evenskjer. Det er to moderne forretninger med fokus på kvalitetsprodukter og høy servicegrad, og det tilbys alle typer briller, solbriller og kontaktlinser.
   I Brillehuset arbeider de autoriserte optikerene Bernhard Benjaminsen og Herleiv Grøneng, MNOF, som har lang erfaring og jevnlig etterutdanning. De vurderer alle typer synsproblemer, med spesiell kompetanse for kontaktlinser og bruk av diagnostiske øyedråper. De har rett til å henvise direkte til øyelege ved mistanke om sykdom.
   Av spesielle tjenester dem kan tilby, nevnes for eksempel fundusfotografering som muliggjør lagring eller videresending av bilde av øyets netthinne. Nyeste anskaffelse på utstyrsiden er en såkalt ”Zeiss i.Profiler” som er en avansert laser som muliggjør en enda mer nøyaktig undersøkelse av synet ved tilpassing av briller.
    Brillehuset Harstad tilbyr 15 % rabatt på alle brilleinnfatninger og brilleglass, samt 10% på kontaktlinser (rabatten gjelder fullpris varer og omfatter ikke kliniske tjenester som synsprøver og linsekontroller) Hvis du vil vite mer om Brillehuset Harstad, kan du gå inn på: www.brillehusetharstad.no
 • Fysioterapiklinikken

  Fysioterapiklinikken Harstad åpnet 1. februar 2009. De er en spesialistklinikk i ortopedisk medisin med erfarne fysioterapeuter. Sjekk deres nettside