For deg som ønsker en fastere tilknytning til Vitalisklinikken anbefaler vi medlemskap hos klinikken vår. Dette skyldes at det er stor interesse for vårt behandlingstilbud, og vi ønsker å sikre at våre faste medlemmer går foran andre.

Som Vitalismedlem vil du bli prioritert for svar på din henvendelse, og vi garanterer deg kortest mulig ventetid på behandling hos oss. Når du er medlem har du mulighet for en gratis legetime på 15 minutter hos lege hvert år.  Andre medlemsfordeler er rimeligere legetime og rabatt hos andre behandlere ved klinikken (gjelder ikke legespesialistene). Du får rett og slett VIP behandling hos oss.

Når du har sendt inn medlemsregistreringsskjema, vil du umiddelbart motta en bekreftelses-Epost, du vil senere motta en faktura på e post med kid nummer. Når fakturaen er betalt er du registrert som medlem. her finner du detaljer om videre steg i medlemsregistreringen din. Ellers finnes det meste av informasjon på nettsiden, har du noen spørsmål er det bare å kontakte oss.

Medlemskapet ditt er gyldig 12 måneder fra måneden etter innbetalingen. Det fornyes automatisk hvis det ikke sies opp skriftlig. Medlemskapet koster 1775,- per år.

Medlemsregistrering

  • DD slash MM slash YYYY