Gynekolog Hans Krogstad starter i Vitalisklinikken 8. juni. Med Hallvard Fjelltun allerede på laget, har klinikken nå to dyktige gynekologer.
Vitalisklinikken har siden 2015 hatt en privatpraktiserende gynekologtjeneste. Tilbudet er godt mottatt av kvinnene i Hålogalandsregionen og etter hvert har klinikken hatt utfordringer med å møte etterspørselen etter denne typen tjenester.
Til tross for en utmerket gynekologtjeneste ved UNN, opplever mange at ventetiden kan være lang. Utfordringer med hensyn til kapasitet gjør at pasientene ofte havner i helsekøen. Dette gjelder spesielt for vanlige undersøkelser, kontroller og mindre inngrep som utføres av gynekolog.
Vitalisklinikken har som mål at det skal være kort ventetid til timeavtale. Med to gynekologer på plass, skal klinikken møte økt etterspørsel og gi pasienter hurtig tilgang til spesialist.
Fjelltun og Krogstad tilbyr en rekke gynekologiske rutineundersøkelser og behandlinger, samt ultralydundersøkelser tidlig i svangerskapet. I tillegg utredes og behandles blødningsforstyrrelser, lekkasjeplager, fremfall og genitale smerter. Også ufrivillig barnløse par kan søke hjelp fra Vitalisklinikken.
Vitalisklinikken arbeider kontinuerlig for å etablere et variert helsetilbud med høy faglig kvalitet. Overlege Stig Hegna en av landets dyktigste ortopeder med spesialområde fot, hånd og ankel.
Spesialist i allmennmedisin, lege Ronny Heine Andreassen har advanced exam i ortopedisk medisin og er om kort tid spesialist i muskel-/skjelett ultralyd.
Spesialist og kirurg Trond Ellingsen foretar mindre kirurgiske inngrep, for eksempel fjerning av hudsvulster, føflekker og arr. I tillegg opererer han inngrodde tånegler som kan volde store smerter hos den som plages. Et annet tilbud er sterilisering av menn, som utføres i klinikken. Trond assisteres av sykepleier Gunn Anita Vasshaug.
Vitalisklinikken har for tiden 18 medarbeidere som tilbyr behandling av kropp og sjel. Klinikken har allmennleger, flyleger, dykkerleger, offshoreleger og sjømannsleger. Vi har også psykologer, jordmødre, gestaltterapeut, kosmetisk sykepleier, naprapat og akupunktør.
Vitalis Bedriftshelsetjeneste er en sprek bedriftshelsetjeneste som tilbyr næringslivet tjenester innen helse, miljø og sikkerhet.